ВАСИЛЬКІВСЬКОМУ КОЛЕДЖУ НАУ – 10 РОКІВ

Один із знаних навчальних закладів Київщини – Васильківський коледж Національного авіаційного університету – 22 січня відзначив 10-річчя з дня створення.

Навчальний заклад було засновано на базі військового авіаційного училища, і нині тут навчаються майже 800 студентів з усієї України. Коледж готує фахівців за спеціальностями «авіаційний транспорт», «авіоніка», «радіотехніка», «автоматизація та комп’ютерні технології»
та багатьма іншими, і цей список буде розширюватися. З нагоди святкування ювілею коледж відвідали в. о. ректора НАУ Володимир Ісаєнко та проректор з корпоративного управління Володимир Шульга.

«Коледж є важливою складовою нашого університету, який нині переживає відродження, – сказав в. о. ректора НАУ Володимир Ісаєнко. – З вересня в університеті почалася перебудова, він перейшов на засади, визначені новим Законом України «Про вищу освіту». Для цього проведена реорганізація: сплановано та затверджено Вченою радою створення 10 інститутів, обрано студентське самоврядування, затверджено новий Статут університету. Нині колектив працює над стратегією розвитку ВНЗ на найближчі 10 років».

У свою чергу, директор коледжу Олександр Постніков зазначив, що на долю колективу коледжу випала унікальна роль – зберегти традицію підготовки технічних кадрів для авіаційної галузі, яка належить до стратегічно важливих секторів економіки України. «Васильківський коледж НАУ є важливим навчальним закладом Київщини, він має високий потенціал розвитку, – сказав Олександр Постніков. – Адже, окрім технічних спеціальностей авіаційної галузі, ми готуємо техніків з автоматизації виробничих процесів, техніків-програмістів, забезпечуємо кадрами соціальну сферу міста та району, готуємо професіоналів з організації виробництва».

З нагоди ювілею у Васильківському коледжі відбулися урочисті заходи. В якості подарунка для потреб коледжу керівництво університету передало автомобіль.

Follow us

© Copyright Aviator 2018. All Rights Reserved.