НА ЗАХИСТ БАТЬКІВЩИНИ!

25 березня 2017 рокунатериторії Державного музею авіації відбувся черговий випуск офіцерів кадру для Збройних сил Украіїни.

Офіцер. Це слово знову набуло свого змісту в цей складний для держави час. І вже втретє, достроково, університет проводить випуск офіцерів, які свідомо обрали своє майбутнє – захищати Батьківщину. Ми щиро віримо в перемогу нашої держави, як і в те, що лейтенанти гідно виконують свій службовий обов’язок.

Поздоровити випускників прийшли виконуючий обов’язки ректора НАУ Володимир Ісаєнко, голова ДЕК полковник Роман Литвин, проректор з корпоративного управління НАУ Володимир Шульга, заступник директора Департаменту з військової освіти полковник Володимир Мартинюк, голова Ради ветеранів Солом’янського району м. Києва генерал-лейтенант Борис Парафейніков та інші. Наприкінці заходу, згідно з традицією, почесне право освятити молодих лейтенантів було надано військовому священику синодального управління військового духовенства отцю Андрію.

Як розповів лейтенант Олег Дубинянка, військова справа цікавила його з дитинства: «Мій батько, колишній військовий, розповідав мені про свою службу і навіть брав мене на роботу. Після отримання погонів лейтенанта дещо змінилося у сприйнятті. Я став серйозніше ставитися до обраної професії, втім моє бачення свого майбутнього не змінилося. Я пишаюся своїм вибором та готовий з честю виконувати свої обов’язки, особливо зараз, коли наша Батьківщина так потребує самовідданих та вмотивованих кадрів».

МИХАЙЛО КРИШЕНЬ

Follow us

© Copyright Aviator 2018. All Rights Reserved.